svende
Nu laddar vi sten hårt för säsongen 2020!!!cool
Vi kommer att ha massor att fixa innan allt blir klart till denna säsong!!

1.Vi ska först och främst uppdatera och förbättra Tim´s Honda CBR 600cc men inte nog med det, vi ska även starta på hans nyinköpta Pro-stock Bike. Till denna hoj ska Lyren´s  Motorsport sätta ihop en motor och växellåda så Tim får möjlighet att starta så tidigt som möjligt att träna på denna, om allt flyter på så blir det premiär på Test And Tune i april månad på malmö Raceway.
(Vi kommer att uppdatera med bilder löpande gällande byggnationen av Tim´s nya Pro-Stock Bike)

2. Vi har införskaffat en buss (2002 Volvo BM12) inför kommande säsong som vi påbörjat och som vi hoppas ska stå klar redan till säsongstarten i April.
(Vi kommer att uppdatera med bilder hela tiden som kommer att läggas på galleriet Löpande från/av ombyggnationen av bussen för de som vill följa detta).money-mouth

3. Då vi köpt en ny dragster till Tindra som är på väg hem från USA som är mer än 7meter lång så var vi tvugna att investera i ett släp/trailer för att klara av att frakta dragstern och Tim´s hojar till och från alla tävlingar och träningar.money-mouth
(Även ombyggnationen av denna trailer kommer att läggas ut på galleriet för de som vill följa bygget).

4. Teamet kommer även att få skräddarsytt teamkläder samt nya tävlingskläder åt Tindra och Tim inför kommande säsong, dessa kläder kommer det fenomenala företaget ROUTE 21 att hjälpa oss med.

Så med denna stora satsning inför framtiden så är vi oerhört tacksamma för de sponsorer/ samarbetspartners vi har och för de vi förhoppningsvis kommer att få fler av i framtiden.


SO STAY TUNE WE GOING ALL IN THIS YEARlaughing

Produkter och Samarbetspartners

 

Sök efter innehåll här...

Statistik

Användare
2
Artiklar
80
Artiklar visade
232932

Logga In/ut