TC Dragracing vill passa på att tacka alla sponsorer och samarbetspartners för den gångna säsongen 2019 som sluta helt fenomenalt för teamet. Men vi har fortfarande lite kvar av 2019, då Tindra och jag ska åka upp på Bilsportsgalan i Sandviken den 19/1 där Tindra ska få sitt pris för sin tredje plats i Svenska Mästerskaps Serien, men inte nog med detta helgen efter den 25/1 har Tindra och teamet blivit inbjuden på Södra Bilsports Förbundets Banquet och galamiddag då hon även blivit nominerad till Årets Pristagare 2019! Därefter tar vi nya tag och 2020 kommer att bli lika spännande som 2019 då både Tindra och Tim kommer att styra nya race fordon! Tindra kommer att köra den nyinköpt Super Comp Alcohol Dragster som vi köpt av ett Amerikanskt Racing Team (Brassington Racing) från Dayton Ohio. Denna dragster köptes Turn Key vilket vill säga att det är bara för Tindra att sätta sig i den, justera in stolen sen kan hon börja tävla! Till Tim har vi köpt Svenska Mästaren Kenneth Holmberg´s Pro-Stock Bike, denna motorcykel är köpt som komplett rullande, det vill säga allt utom motor och växellåda. Motor och växellåda till denna hoj har vi köpt av Lyren´s Motorsport som de håller på att sätta ihop. Roger och Kalle ägarna av Lyren´s kommer även att gå in som sponsor och mentor till Tim vilket vi är oerhört stolta och glada över! Satsningen med Tim kommer att bli en mjukstart där han kommer att träna på den nya hojen och tävla fullt ut med sin Honda 600cc som han blev Svensk Mästare på 2019. Detta för att Tim ska få möjlighet att utvecklas och lära känna den nya stora hojen som kräver en speciell teknik för att köra som är tvärs emot den han kör idag.
Samtidigt så håller teamet på att bygga den nya transportbilen (bussen) och det nya släpet som kommer att behövas för att kunna frakta runt teamet och de nya fordon. Så vi hoppas på att vi ska kunna bygga på lite fler sponsorer inför kommande säsonger så vi kan låta barnen utvecklas inom denna underbara och spännande sport Dragracing.

Så än en gång tusen tack till er alla som stöttat Teamet och även alla besökare på vår fina Hemsida som byggts upp och förvaltas av vår vän Finn Nielsen!

Huvudsponsor

solutionteamlogomedalla

Produkter och Samarbetspartners

MMR-Malmo-loggastand21sweden