Under April månad kommer vi att arrangera en Sponsorträff på vårt favoritstället Gokart City i Malmö som även är sponsor till Tindra och Tim.
Vi kommer att bjuda på god mat och dryck samt informera om kommande säsong 2023.
Men givetvis så kommer vi att ha det riktigt trevligt som man har det på Gokart City med rolig gokartkörning.
Vi återkommer med mer information om datum och tid samt vad vi bjuder på denna dag.
Vi vill passa på att tacka vår huvudsponsor Solution Team Sverige AB utan deras fenomenala stöd till Tim och Tindra så hade vi inte haft möjligheten att uppnå dessa framgångar som vi gjort under åren.
Tim och Tindra har under tävlingsåren 2018-2022 samlat på sig en ansenligt prissamling, så stort tack till våra sponsorer och Nico Bremnes för all hjälp i teamet på tävlingarna.

2023 kommer vi att satsa fullt ut på EM serien och Nordiska Mästerskapsserien med flera tävlingar utomlands! (se TÄVLINGAR i huvudmenyn).
Vi ska även försöka få till en tävling på Malmö Raceway om tävlingen inte krockar med EM och NM så vi förhoppningsvis kan köra en tävling inför våra lokala sponsorer.
Det var glädjande att få besked att Tindra blev nominerad till titeln Årets Bilsports Tjej 2022 tillsammans med Klara Andersson som är Sveriges nya Stjärnskott inom Rallycross.
Stor och fin bankett med fenomenal mat hölls på Quality In i Malmö den 14-jan 2023.
Titeln gick till Klara Andersson för hennes fantastiska prestationer under 2022 i EM serien i Rallycross där hon nu blivit fabriksförare.
Vi hoppas att båda tjejerna får ett riktigt bra racing år under kommande denna säsong 2023.
Det blev ett lite antiklimax för Tim under 2022.
Vi visste att Tim skulle sluta 3:a i Nordiska Mästerskapsserien 2022 om vi starta och körde sista deltävlingen på Tierp Arena, men då vi samtidigt var fullt ut taggade på att köra Europas största dragracing tävling på Hockenheimring i Tyskland så valde vi att satsa på den stora tävlingen istället.
Kontentan blev att då vi valde Hockenheim så sluta Tim som Tyskmästare och segrare i Super Comp Bike vilket gjorde att Tim istället blev 4:a i Nordiska Mästerskapsserien 2022.
Vi är oerhört glade för denna placering och utmärkelse, och med facit i hand så är vi övertygade om att vi gjorde rätt val detta året.
I stället för endast en pokal som trea Nordiska på Tierp så blev det seger pokal som 1:a i Super Comp Bike på Hockenheim samt 1:a i Tyska mästerskapen och som grädde på mosen ett riktigt fint Diplom som 4:a i Nordiska Mästerskapsserien i Pro Stock Bike.
Det var ett överraskande och riktigt roligt besked då vi fick information från DMSB (Deutscher Motor Sport Bund) att Tim tog hem seger i Tyska Mästerskapsserien i Super Comp Bike 2022!
Så det blev ytterligare en riktigt fin pokal till samlingen som vi tackar för.
Extra roligt var att det var första året som denna tävling kördes, vi kommer tyvärr inte att köra denna klass 2023 då vi satsar fullt ut på EM serien i Pro Stock Bike för Tims del.
Men vi kommer att var på plats i Tyskland 2023 på Hockenheim och tävla i Pro Stock Bike samtidigt som Super Comp Bike körs.

Ännu en gång landa vi på Mosten i Danmark för att köra på deras lite speciella tävling där de tävlande kör en och en, inte sidan om som brukligt!
Denna tävling är som en stor fest där allt går ut på häftig upplevelse och party och er en trevlig avslutning på året.
Både Tim och Tindra har deltagit på Mosten sedan den dag de börja tävla i dragracing och båda har vunnit flera år i rad på deras tävling som heter Race Days.
Denna gång ställde Tim upp i klassen Funny Bike vilket är en snabbare klass än den Tim kör i normalt, trots detta så sluta Tim som 4:a i klassen.
Tindra hade fått förhinder att delta detta året då hon var inbjuden i Show Klassen för uppvisning med sin metanol dragster.

Bilder kommer från Mosten.
Kommer även att lägga film på You Tube.
Det var nära Grand Slam på Nitrolympx i Tyskland som kördes på Hockenheimring!
På denna superhäftiga och publikfyllda tävling med över 145,000 åskådare så körde Tim hem seger i sin klass Super Comp Bike som kördes för första gången på denna tävling!
Men inte nog med detta Tindra som körde i Super Pro ET mot hela eliten från Spanien, England, Tyskland, Finland, Schweiz m.fl. tog sig hela vägen upp på pallen och sluta 3:a i klassen!
Att få se båda sina barn stå på pallen under samma event på denna EM deltävling som är Europas största dragracing tävling är och förblir ett minne för livet, inte bara för oss som föräldrar men även för barnen och Nico som är Tims mekaniker!


Film på You Tube. (Tv sändning).
Resan gick vidare från Mantorp Park till Gardermoen i Norge för tävling i Nordiska Mästerskapsserien i Pro Stock Bike.
Detta var en oerhört spännande och lärorik tävling för Tim, Nico och hela teamet.
Här byta vi inte bara motorcykeln som Tim körde med på Mantorp utan vi flytta även över motorn från den ena hojen till den andra vilket gjorde att det blev mycket meckande både dag och natt för att få hojen klar till tävlingen, men det gav resultat då Tim både körde nytt personrekord samt sluta 3:a i klassen Pro Stock Bike.
Tindra toppade det med att vinna Dragrevival 2022 och tog därmed hem segern för andra året i rad i klassen Super Pro ET!
Han kan nu titulera sig Super Pro ET segrare 2021 samt 2022.  Hon är starkt motiverad av att försöka göra en trippel genom att försöka vinna klassen även 2023.
Det blev visst en vinst för Tindra. Hennes första tävling med den nya dragstern i super pro et och grattis till Loffe till andra platsen.


Huvudsponsor

solutionteamlogomedalla

Produkter och Samarbetspartners

MMR-Malmo-loggastand21sweden  

Sök efter innehåll här...

Statistik

Användare
2
Artiklar
92
Artiklar visade
337610

Logga In/ut