Denna dag vill vi helst glömma!
Var och hämta racebussen tillsammans med Lotta på poleringsfirman i Malmö efter att den polerats för att vara fin inför folieringen av sponsorloggorna och racet på Vårgårda
Men nu blev detta var allt annat än roligt.
Allt i skåpet hade farit omkring!!! 


Trotts att allt var rejält fast surrat med spännband!
Kraften hade varit så stor att den krökt fästanordningen för spännbandet och gjort att Tim´s dragbike hade hoppat ur sitt julstöd och farit in i Tindras dragster och skadat karossen på flera ställen!!
Tim´s motorcykel hade skadats på de nylackade wheelibarsen och på tryck lufttanken samt sidan, moppen var skadad på hela högra sidan och stort hål i stolen som satt mellan moppen och väggen!
När bussen lämnades så informerade jag KLART att skåpet/bussen var lastad med alla fordon (JR Dragster, JR Drag bike, Dragmoppe och alla verktyg och tält) och att bussen MÅSTE stå inomhus och att de skulle köra LUGNT när de flytta den då alla saker var lastade.
För att dessa skador ska kunna uppkomma så måste bussen ha kört som om den var tagen av en dåre till biltjuv, att lyckas kröka friska fästanordningar trodde jag bara gick vid en krock!!
Så när vi kom hem så fick vi berätta detta för två barn som blev riktigt ledsna. 
2 timmar senare så ringer vi hem Tim från en kompis och kan kör på sin BMX cykel i hög fart och hakar fast i en av grannarnas låga mur med det extra fotstöd som sitter på framhjulet vilket resulterar i att an slår en volt i luften knäcker fälgen och landar på armbågarna i kortärmad tröja!
Rejält mörbultad och med blodiga armar leds han och hans cykel hem av två kompisar.
Rentvättning av såren en varm dusch och en värktablett sen i säng oc så får vi se om det blir något tävlande för honom i helgen.
Nä så denna dag hade vi alla helst varit utan.Huvudsponsor

solutionteamlogomedalla

Produkter och Samarbetspartners

MMR-Malmo-loggastand21sweden