Familjen har nyss kommit hem från den fenomenala Norrlands touren!!

Där det blev en 1:a placering för Tim och en delad 3:a placering för Tindra i Piteå och i Skellefteå så knep Tim en 2:a placering och Tindra en delad 3:a placering igen av hela 27 deltagare.

 Det blev hela 3120km tur/retur från Trelleborg - Piteå och från Piteå till Skellefteå och sen hem till Trelleborg igen!

Men det bästa med hela resan var att lära känna alla andra Junior Team och få se och delta i den fina sammanhållningen de har.

Vi har verkligen känt oss riktigt välkomna i gänget trotts det är första året vi kör SM serien och Summit/EDRS serien.

Vi fick låna personbil av Björnligan så vi kunde komma upp och se Storforsen (kanon häftigt), Tim drabbades av hög feber 39,5 och rejäl huvudvärk så vi fick hjälp av Titti Otvall så vi kom in på Piteå Sjukhus med Tim där de konstatera att han drabbats av halsfluss.

Så det blev en penicillin kur och värktabletter med vila ,så vi var väldigt osäkra på om han kunde delta på racet i Skellefteå.

Men lillkillen återhämta sig och sluta som 2.a i racet! Så summeringen av hela Norrlandsresan blir att varje km av de 3120 som vi avverkat var värt den dryga tid det tog att köra! 

Ett stort tack till Johnny på Gokart City för support/spons med bränsle för denna fenomenala tripp!!Produkter och Samarbetspartners

MMR-Malmo-loggastand21sweden   

Huvudsponsor

solutionteamlogomedalla