Denna dag blev avgörande för hur Tindra skulle sluta i EDRS Serien, vi var själva inte på plats då vi måste stryka 121p och det krävdes minst en seger för att vinna serien och att Atle Poolsaar åkte ut i första rundan, därav så beslöt vi oss för att sitta och titta på tävlingen som sändes Live.
Så om allt gick vägen så skulle Tindra sluta som 2:a i serien och som värst så skulle Tindra sluta som 4:a och precis utanför prispallen som topp 3 i serien.
Atle Poolsaar var redan klar vinnare eftersom han van sin första runda,

nu kunde bara, Håvard Kongshem och hans syster Hanna Kongshem ställa till det genom att de båda gick till final och att hanna vann finalen över sin bror. Tro det eller ej men dessa syskon lyckades ta sig hela vägen till final!! Nu var det bara att acceptera att Tindra skulle sluta som 4:a då Håvard säkert skulle låta sin syster vinna och därmed bli 3:a i serien. Men icke sa nicke, Håvard ville tävla om segern och lyckades vinna över systern vilket gjorde att Tindra knep tredje platsen i serien och Håvard´s syster Hanna sluta som 4:a!! Snacka om lojala racers som vill att tävlingar ska avgöras på banan och inte efter planerat beslut innan racet! Så stor heder åt Racing Teamet Kongshem!!

09/10/2017:
Winter Nats som är sista tävlingen i Malmö var en tävling med blandat väder, hela lördagen regna bort men söndagen tävling var betydligt roligare Tindra tog sig hela vägen till final och där besegra hon Nellie Ericsson som var i sin första final i junior Dragster. Så bättre slut på tävlingssäsongen kunde vi inte få. Vi passa även på att bjuda våra sponsorer på en god bit mat samt kaffe och hemma lagade fastlagsbullar som var väldigt uppskattat.


Produkter och Samarbetspartners

MMR-Malmo-loggastand21sweden   

Huvudsponsor

solutionteamlogomedalla