svende

Produkter och Samarbetspartners

 
tcdragracing (31).jpg
Teamet: Vi är ett Team som heter TC Dragracing. Namnet TC kommer av båda våra barn namn där T står för Tindra och Tim och C för Christensen som familjen heter i efternamn. Jag pappa Kennet och hela familjen, mamma Lotta, dotter Tindra och sonen Tim, är inbitna motorentusiaster. Vår dotter Tindra kör idag en Metanol Dragster och tävlar i klasserna Super Pro ET och Super Comp. Vår son Tim kör Dragbike (motorcykel) och tävlar i en klass som heter JB-PRO men kommer att gå över i klassen Super Comp Bike för att sedan fortsätta till klassen Pro Stock.

Vi söker sponsorer till teamet, stora som små, all support är en hjälp för teamet: Vi är övertygade på att vi ska kunna hjälpa varandra. Vi genom att marknadsföra era produkter och hjälpa till med försäljningen av dessa, vi marknadsför era produkter i diverse produktställ vid alla tävlingar som vi deltar i runt om i Sverige och utomlands. Vi kan även folierar tävlingsfordonen och vår Racebuss med er produkt eller företagslogga. Givetvis så hjälper vi till med att sälja era produkter till övriga team samt besökande publik m.fl vid dessa tävlingar. Här finns möjlighet att upprätta försäljning med en eventuell kickback/provisionsersättning eller annat förslag.
I utbyte mot er sponsring så får ni även tillgång till vår fest och evenemangslokal som finns på vår gård (Källstorpsgården) för era egna event typ Julbord, Kick-off, Presentationen, Möten m.m. mer information om detta finns i vår TC Dragracing folder.

Det ni kan hjälpa oss med är: Ni kan i utbyte mot vår hjälp till ert företag bidra med sponsring genom att välja något av de sponsorpaket som vi utformat. Dessa paket har vi för att barnen kan fortsätta tävla i SM på elitnivå samt i den Europeiska tävlingsserien EDRS PRO. Detta stöd gör så att de kan utvecklas ytterligare inom Dragracing sporten i Europa.
Vi ställer givetvis upp med uppvisning av deras racefordonen på era egna företagsevent med demonstration och uppstartning av fordon, förutsatt att detta inte krockar med några av de tävlingar som vi medverka på.

Planerade tävlingar under 2021: SM tävlingarna, Mosten Racedays Danmark, Tierp Arena SM/EM, Sundsvall Raceway, Mantorp Park deltävlingar i Malmö Spring Nats, Summer Nats, Winter Nats och Summit Racing/ EDRS Malmö, Kjula/Eskilstuna, Gardemoen Norge, Hockenheim Tyskland.

Lite djupare information om oss: Jag Kennet Christensen en glad och positiv person och jobbar som lastbilssäljare på Mercedes lastbilar (Veho Bil) i Malmö. Jag är gift med en underbara kvinna (Lotta), vi har två barn tillsammans som heter Tim och Tindra, barnen är nu 16 och 17år. Min fru Lotta träffa jag på hennes dåvarande arbetsplats Gokart City i Malmö, jag var där och körde inomhus gokart en kväll och det slog gnistor direkt! Redan då förstod jag att denna kvinna var något för mig då hon hade samma stora motorintresse som jag själva. Vi bor nu tillsammans med våra barn på en gammal gård i en trevlig liten by på Söderslätt som heter Källstorp och tillhör Trelleborgskommun.

Våra Intressen och hobbys: Vi har stor passion för klassiska muskelbilar och 50-talsbilar. Jag har renoverat amerikanska bilar (muskelbilar) på fritiden i många år och gör det fortfarande fast nu tillsammans med min familjen. Vårt stora intresse för muskelbilar och speciellt motorsporten dragracing ledde till att jag tillsammans med två kompisar bildade en förening som heter Skånes Racers Ideella Förening även kallad SRIF. Jag var Ordförande i denna klubb mellan 1993-2003 och var en av de ansvarig för uppkomsten/byggandet av Sveriges första lagliga Street-Race/Drag-race bana Malmö Raceway. Denna process var riktigt intressant och jag lärde mig mycket om hur politiker arbetar och tänker under de två åren det tog. Samarbete med kommunen var oerhört lärorikt men också kämpigt att få på plats med alla tillstånd som behövdes, men slutresultatet blev helt fantastiskt. Så efter denna lyckade framgång kan jag bara konstatera att Malmös politiker är bäst i Sverige! Politikerna i Malmö har verkligen gjort ett fint arbete för att hjälpa motorsporten i Sverige! Jag valde lämna posten som ordförande i klubben 2004 för att lägga all min tid på mitt då förstfödda barn Tindra och byggnationen av vårt då nya gemensamma hem i Skegrie (Trelleborg). Mellan 2014-2015 började barnen köra gokart men efter att de fick prova en junior Dragster på Malmö banan så var även de fast i  den actionfyllda sporten Dragracing!

Min egen sysselsättning: Jag jobbade som bilförsäljare i olika omgångar mellan 1982 och fram till 2009 men på grund av den då rådande ekonomiska nedåttrend som de flesta företag hade i Sverige mellan 2008-2009 och då speciellt bilföretagen, så valde jag och en god vän att starta en verksamhet tillsammans. Företaget vi starta upp var Auto Pro Refinish AB och vår huvudsysselsättning var lackering, polering, sanering och iordningställande av alla sorters fordon till diverse Leasingföretag, bilföretag Försäkringsbolag, biluthyrningsföretag samt även fordonen åt Polismyndigheten i Malmö. Företaget drev jag/vi från början av 2009 framtill mitten av 2015 då jag fick ett erbjudande från en liknande företagskedja som ville expandera genom att köpa upp verksamheten. Därefter så återgick jag till försäljning igen, fast denna gång till tunga fordon på Mercedes-Benz i Malmö. Under 2021 så har vi blivit uppköpta av Vehobil (Truck) och kommer nu att bedriva verksamheten i en av Europas super modernaste lastbilsanläggning som byggts ute vid Bernstorp i Malmö.

Frun (Lottas) sysselsättning: Lotta har även hon varit aktiv med träning som Arobicsinstruktör i flera år, hennes huvudsysselsättning bedriver hon på Lidl i Trelleborg där hon jobbar idag samt på hobbynivå som hundtrimmare (Klippning) på gården där vi bor.

Barnens sysselsättning: Vår dotter Tindra går för närvarande på Nils Holgerssons Gymnasiet för att utbilda sig till lastbilschaufför. Hon har ett år kvar sedan får teamet en Co-driver till racebussen med det stora släpet. Tim har varit aktiv i boxning under vintersäsongerna när han inte kört dragracing. denna träning har resulterat i 2 andra platser i SM boxning!  2019 börja Tim i stället på Kickboxning i Skurup men har på grund av den trista pandemin valt att skippa träning till läget förhoppningsvis återgår till normalt igen.

Sök efter innehåll här...

Statistik

Användare
2
Artiklar
83
Artiklar visade
280576

Logga In/ut