svende

Produkter och Samarbetspartners

 
tcdragracing (44).jpg
Hej Vi är ett Dragracing Team som heter TC Dragracing. Jag pappa Kennet och hela familjen, mamma Lotta, dotter Tindra och sonen Tim, är inbitna motorentusiaster. Vår dotter Tindra kör en Dragster och tävlar i klasserna Super Pro ET och Super Comp och vår son Tim kör Junior Dragbike (motorcykel) och tävlar i en klass som heter JB-PRO.

Nu till själva anledningen varför vi kontaktar er: Vi hoppas och tror att vi skulle kunna hjälpa varandra. Vi genom att öka försäljningen av era produkter genom att marknadsföra dessa i diverse produktställ vid alla tävlingar som vi deltar i runt om i Sverige och utomlands. Vi skulle kunna folierar tävlingsfordonen och vår Racebuss med er produkt eller företagslogga. Vi kan även sälja era produkter till övriga team samt besökande publik vid dessa tävlingar med en eventuell kickback/provisionsersättning.

Det ni kan hjälpa oss med är: Ni skulle kunna hjälpa oss med är att bidra med lite sponsring genom att välja något av de sponsorpaket som vi har framställt. Detta så att barnen kan fortsätta tävla på SM elitnivå samt så att de kan utvecklas inom sina sportgrenar.

Vid eventuell sponsring så bistår vi med följande: Foliering av fordonen med er produkt logga(vi har sponsor som hjälper med material och montage). Se foto: Racebuss, Junior Dragster, Junior Drag-bike, på vår hemsida www.tcdragracing.se

Vi ställer givetvis upp med utlåning av racefordonen på era egna företagsevent med demostation och uppstartning av fordon, förutsatt att detta inte krockar med några av de tävlingar som vi avser att medverka på.

Planerade tävlingar under 2019: SM deltävlingarna, Mosten Racedays Danmark, Tierp Arena EM/SM och alla deltävlingar i Malmö Spring Nats, Summer Nats, Winter Nats och Summit Racing/ EDRS Malmö, Kjula/Eskilstuna Lindesberg, Tallhed/Orsa Gardemoen Norge, Hockenheim Tyskland, Piteå, Skellefteå samt Onsdagskörningarna i Malmö mellan den 1maj och 30sep. M.fl.

Lite djupare information om oss: Jag Kennet Christensen en glad och positiv pappa och är gift med min underbara Lotta, vi har två barn tillsammans som heter Tim och Tindra, barnen är nu 15 och 16år. Min fru Lotta träffa jag på hennes dåvarande arbetsplats Gokart City i Malmö, jag var där och körde inomhus gokart och redan då förstod jag att denna kvinna var något för mig då hon hade samma stora motorintresse som jag själva besatt. Vi bor nu i en trevlig liten by på Söderslätt som heter Klagstorp och tillhör Trelleborgskommun.

Våra Intressen och hobbys: Vi har stor passion för klassiska muskelbilar. Jag har renoverat amerikanska bilar (muskelbilar) på fritiden i många år och gör det nu tillsammans men min familj. Vårt stora intresse för muskelbilar och speciellt motorsporten dragracing ledde till att jag tillsammans med två kompisar bildade en förening som heter Skånes Racers Ideella Förening även kallad SRIF. Jag var Ordförande i denna klubb mellan 1993-2003 och var en av de ansvarig för uppkomsten/byggandet av Sveriges första lagliga Street-Race/Drag-race bana Malmö Raceway. Denna process var riktigt intressant och jag lärde mig mycket om hur politiker arbetar och tänker under de två åren det tog. Samarbete med kommunen var oerhört lärorikt men också kämpigt att få på plats med alla tillstånd som behövdes men slutresultatet blev helt fantastiskt. Så efter denna lyckade framgång kan jag bara konstatera att Malmös politiker är bäst i Sverige! Politikerna i Malmö har verkligen gjort ett fint arbete för att hjälpa motorsporten i Sverige! Jag valde lämna posten som ordförande i klubben 2004 för att lägga all min tid på mitt då förstfödda barn Tindra och byggnationen av vårt nya gemensamma hem i Skegrie (Trelleborg).

Min egen sysselsättning: Jag jobbade som bilförsäljare i olika omgångar mellan 1982 och fram till 2009 men på grund av den då rådande ekonomiska nedåttrend som de flesta företag hade i Sverige mellan 2008-2009 och då speciellt bilföretagen, så valde jag och en god vän att starta en verksamhet tillsammans. Företaget vi starta upp var Auto Pro Refinish AB och vår huvudsysselsättning var lackering, polering, sanering och iordningställande av alla sorters fordon till diverse Leasingföretag, bilföretag Försäkringsbolag, biluthyrningsföretag samt även fordonen åt Polismyndigheten i Malmö. Företaget drev jag/vi från början av 2009 framtill mitten av 2015 då jag fick ett erbjudande från en liknande företagskedja som ville expandera genom att köpa upp verksamheten.

Idag arbetar jag som lastbilssäljare på Mercedes-Benz i Malmö tillsammans med ett helt underbart gäng.

Sök efter innehåll här...

Statistik

Användare
2
Artiklar
80
Artiklar visade
249742

Logga In/ut