Rörliga bilder

Huvudsponsor

solutionteamlogomedalla

Produkter och Samarbetspartners

MMR-Malmo-loggastand21sweden   

Sponsorstöd/samarbete.
Vi söker sponsorer/samarbetspartners till teamet, stora som små, all support är en hjälp för teamet för att hålla
tävlandet vid liv.
Vi är dessutom övertygade på att vi ska kunna hjälpa er genom att marknadsföra och/eller sälja era produkter. Vi kan marknadsföra/sälja era produkter vid tävlingarna som vi deltar i runt om i Sverige och utomlands, både till övriga team samt den besökande publik. Förslagsvis så kan vi upprätta försäljning av era produkter med en eventuell kickback/provisionsersättning som gör att ni själva kan se resultant innan någon provision utbetalas.
I utbyte mot er sponsring/samarbete så får ni tillgång till vår fest och evenemangslokal som finns på vår gård strax utanför Trelleborg i Källstorp, även kallad Källstorpsgården. Här kan våra sponsorer och samarbetspartners hålla egna företagsevent om ni vill anordna Julbord, Kick-off, Presentationen, Möten, Studentfest eller varför inte er Bröllop.
Mer information om detta finns i vår TC Dragracing/TC Event folder.
Vi ställer givetvis upp med uppvisning av racefordonen på er arbetsplats när ni har egna företagsevent, där vi kan marknadsföra era produkter samt ge besökande information om dragracing och teamet samt göra ett par uppstartningar av fordonen. Detta förutsätter att ert event inte krockar med någon av de planerade tävlingarna under året.
(se planerade tävlingar).
Tack på förhand
TC Dragracing Team
TC Event (enskild firma).
hr